Napíšem to z môjho pohľadu teda.
V piatok naobed mi MirkoL volá, že ho skolila škaredá viróza denge a musí ostať doma. Prichadzame o výsledkára. S Marošom sa stretávame pred skladom a nakladáme rogalká. Maroš ešte vyráža po Maja a kým som si ja natankoval Millu akurát prichádzajú a vyrážame. Cestou zastavujeme u Tareka, ktorý nám spravil prehliadku závodu a pohostil fajnovým srnčím gulášom. Bereme prezenty a mierime do Tepličky, aby sa polovica výpravy mohla ubytovať v robotníckej ubytovni.
V Antonovi sa stretáva východ, stred i západ a objednávame pifko. Pivko penivé a to doslova, pretoze Majov pohár smrdí od saponátu. Strááášne sa tomu smeje Laco, Robo, Palo, Ivo, Janči, Duško, Maroš a ja, kým sa saponát neobjaví v inom pohári. Ja končím o polnoci a chasa sa zabáva dalšie hodinky.
Ráno rýchlo preberám Dušana (Jančiho sa nepodarilo) a len tak bez raňajok vyrážame na Straník. Znova je dole hmla a hore slnko. Ako minulý rok

Po krátkom brífingu, kde klasicky chýbali hlavne padačkári som si šiel rýchlo skladať Conchittu, keďže ostatní boli už pripravení. Rýchly štart a ešte rýchlejšie pristátie... no od kruhu dobrých 10m. Nevadí. Balím a druhý pokus. Predomnou su dve rogalká. Prvý sa tam zakempil. Už sa stihol i vietor otočiť na JZ-Z. Po polhodine ma už chytajú mdloby od hladu (pamätáš ako som šiel bez raňajok?) a deriem sa dopredu. Ďaľší štart a už to valím na kruh. Ale ojha, dvaja padačkári si šikujú zvihnuté krídla akurát v mojej zostupovej dráhe. Oblúkom sa im snažím vyhnúť ale na dolet do nášho kruhu mi to uz nevychádza. Škoda, minulý rok som bol úspešnejší. PaloH mi kričí do vysielačky, že trafil sa do stredu. Teda 8m od stredu a ostatok sa prešúchal po bruchu.

Po druhom pokuse mi už neostáva čas na ďaľší skok, musím ísť robiť výsledky. Hladný ako Čenkovej deti na 13tej strane žujem chleba s masťou a cibulou, čo tam narýchlo pripravili. Potom pripraviť a porozdeľovať ceny čo som priniesol z ESETu a SLOVANETu a ideme na ---->
Vyhlásenie - tu ako šarmantná asistentka som podával ceny výhercom.

Ja som získal tretie miesto v zmiešaných teamoch. Ten moj padačkár sa proste musel snažiť i za mna

A potom už len ostávalo vypiť pivo

Tutok je potrebné vysloviť poďakovanie velkému charakteru a spoluorganizátorovi DušankoviK, Minovi za MEGA terč, meračom ze merali a súťažiacim za účasť.
Nedeľa bola proste letová. PaloH išiel ako prvý, si to pekne zletel a išiel som na štart. Nebolo na čo čakať. Fúkalo nejakých 4-5m/s a za Chefovej asistencie som sa pobral do vzduchu. Olízal som stromčeky a presunul sa viac dozadu na miesta, o ktorých som vedel, že dávajú. Prvá otočka a som nad štartom

Pristátie bolo viacmenej OK

No veď ostatní snáď dopíšu svoje postrehy a MirkoL pripraví pre nás nejaké pekné videjko.