Microsoft Flight Simulator

Užívateľov profilový obrázok
basileo
Príspevky: 606
Dátum registrácie: St Sep 07, 2011 5:13 pm
Bydlisko: Košice

Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa basileo »

ma niekto skuseosti s hrou Microsoft Flight Simulator , pocul som ze to je pekne premakane a je tam vela strojou na ktorych sa clovek uci od zakladou.... http://www.youtube.com/watch?v=G-JyT8y- ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
atlasar <= vranar

Užívateľov profilový obrázok
Chefo
Príspevky: 1075
Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
Bydlisko: Brezno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa Chefo »

Ja pouzivam vehicle simulator..je tam premakana fyzika, znazornuje prudnice vzduchu aj stupaky, a je tam na vyber toho strasne vela. Da sa nastavit pocasie aj meteo parametre do detailu a namodeloval som si tam aj nizke tatry. :P

raf3
Príspevky: 1212
Dátum registrácie: Št Júl 09, 2009 9:15 pm
Bydlisko: Ďurďošík

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa raf3 »

pár rokov sa s ňou hrám .... teraz mám FSX
"lietam" na L-39 .... od Lotusu ....
http://www.youtube.com/watch?v=kwmbFJPB0Cc
čo ti budem hovoriť, pravidelne lietam z Košíc do Popradu ku Edmondovi ...... :D

Ale na "profi" lietanie ... jednoznačne CONDOR ... no povedz Majo! :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=4_p69UwOsNU

Laco
Príspevky: 2153
Dátum registrácie: Po Sep 24, 2007 5:35 pm
Bydlisko: Košice

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa Laco »

No chlapi, asi odnesiem rogalo do zberu. Veď keď prídete na kopec s toľkými odlietanými hodinami, tak môžem začať hrať fazuľky a nie lietať popri vás...

raf3
Príspevky: 1212
Dátum registrácie: Št Júl 09, 2009 9:15 pm
Bydlisko: Ďurďošík

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa raf3 »

no to iste! ibaže by si kreslil prúdnice a stupáky okolo seba aby nám bolo jasné že kam treba letieť !!! :lol:
Ale musím povedať že som si vyskúšal "misiu" v FSX a z Las Vegas som letel na Boeing 737-800 do Groom Lake Area 51 a počas pristávania som videl ozajstné UFO!
...škoda že som nefotil .... :lol: :lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
sidewinder
Príspevky: 2727
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Bydlisko: Kosice- Toporec - SR
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa sidewinder »

Tak tak rado.. ked uz v reale sedim pod kopcom tak si aspon virtualne dam 300km :lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
Chefo
Príspevky: 1075
Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
Bydlisko: Brezno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa Chefo »

Hladal som nejake HG do condora, ale nic. Skoda ze ich nenapadlo to tam dorobit.

Užívateľov profilový obrázok
sidewinder
Príspevky: 2727
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Bydlisko: Kosice- Toporec - SR
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa sidewinder »

Michal mal do MFS rogalo.. a lietal na SK..
niekde to tu bude..

Užívateľov profilový obrázok
basileo
Príspevky: 606
Dátum registrácie: St Sep 07, 2011 5:13 pm
Bydlisko: Košice

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa basileo »

raf, prosim ta mas to niekde na na dvd alebo kluci. rad by som si to tiez skusil. a dalsia vec kto mi pomoze spravit moj pc tak aby to spustilo condora.... systemove poziadavky splnam, problem je niekde ind. majo na to pozeral ale tiez nic sa nevyhutalo. dik
atlasar <= vranar

raf3
Príspevky: 1212
Dátum registrácie: Št Júl 09, 2009 9:15 pm
Bydlisko: Ďurďošík

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa raf3 »

FSX mám na dvoch DVDčkach.
Ak máš problém s PC, hoď konfiguráciu aj s problémom na: Obsah fóra » Ostatné » Off-topic » Počítače, HW, SW
A s Majom skúsime vyriešiť elektriku a statiku tvojho PC ..... :D
A ak zlyháme obaja .... :wink: tak potom:
http://condorsoaring.sk/phpBB3/viewforu ... b81061f501
Pozor treba mať legálnu verziu Condora .... na to sú chlapci od Condora trocha hákliví .... :lol:

Užívateľov profilový obrázok
sidewinder
Príspevky: 2727
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Bydlisko: Kosice- Toporec - SR
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa sidewinder »

uz som ti laco hovoril.. ked budes mat origo nebude ti to robit.. a mozes lietat online..
To je jedine riesenie toho problemu a to som s tym zabil fuuuuuuuuru casu kym som sa s tym zmieril a kupil si ho :-)
A nelutujem

Užívateľov profilový obrázok
Indian
Príspevky: 242
Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
Bydlisko: Banovce n. B.
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa Indian »

Co sa Condora tyka, na neorigo verzii mi robil to, ze asi 1 min. po spusteni letu sekol, bluescreen, a vypol sa/alebo tvrdy reset PC uz neviem presne. Problem bol v nastaveni zvuku na PC. Hardverovu akceleraciu a kvalitu vzorkovania na min. al. do stredu a islo to v pohode. Inak perfektny simulator. A origo verzia a leietanie s viacerymi moze byt super, no odkedy lietam PG nemam na PC hry cas :D :D .

Užívateľov profilový obrázok
sidewinder
Príspevky: 2727
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Bydlisko: Kosice- Toporec - SR
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa sidewinder »

Condor je na cas.. ked vonku zuri -20, babky lamu krehke kosti, a pada snezik.
Cez leto ho lietaju len ludia ktory nemaju na real odvahu alebo nemozu pre ine dovody.

Užívateľov profilový obrázok
basileo
Príspevky: 606
Dátum registrácie: St Sep 07, 2011 5:13 pm
Bydlisko: Košice

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa basileo »

:?
atlasar <= vranar

raf3
Príspevky: 1212
Dátum registrácie: Št Júl 09, 2009 9:15 pm
Bydlisko: Ďurďošík

Re: Microsoft Flight Simulator

Príspevok od užívateľa raf3 »

sidewinder ........... Cez leto ho lietaju len ludia ktory nemaju na real odvahu ........ NO A ČO !!!
:lol: :lol: :lol:

Napísať odpoveď